Ponudba-Proizvodnja

Čas katerega živimo je zelo moderniziran, zato v mizarstvu Šuligoj sledimo tempu časa. V prednosti so stilske izvedbe mizarskih storitev katere zelo uspešno opravljamo. Vsa dela so opravljena po predhodnem dogovoru, izmeritvah ter dogovoru s željami naših strank. V vseh primer tudi svetujemo za lepši dizajn in tem boljšo a cenovno ugodno rešitvijo ter svetujemo pri izbiri materialov kateri bodo uporabljeni za izdelavo določene garniture. Dela so končana v rokih katerih se dogovorimo s stranko. V mizarstvu Šuligoj izdelujemo; Vhodna, sobna, garažna, zidančna, prehodna in ostala vrata, okna in mini vratna krila, stilno masivno pohištvo, kuhinje, stole in mize, predsobe, otroške sobe, pograde, vrtne garniture, spalnice, kopalniške elemente, dnevne sobe,  hišne in zunanje ograje ter vse ostale izdelke iz lesa za dom, družino in prosti čas. V svojem programu nudimo tudi izdelavo elementov za poslovne, gostinske ali druge namene. Vedno opravimo točne predhodne meritve prostorov, se pogovorimo s strankami katerim predlagamo najboljše in najugodnejše rešitve za njihove želje.
Mizarstvo Šuligoj se ukvarja tudi s prenavljanjem oziroma restavriranjem starejšega pohištva s katerim pripomorejo pri ohranjanju zgodovinskih artiklov narejenih iz lesa. V zidančna vrata ali na druge izdelke vam vgravirajo lepe like ali lasersko izžgejo podobe in podobne like.
Posebna ponudba velja tudi za izdelke z umetniško dodano vrednostjo kateri so namenjeni v namen poslovnih ali drugih daril, lahko pa tudi v namen tekmovalnim nagradam ali posebnim življenskim trenutkom.