Kuhinje in dnevne sobe

V mizarstvu Šuligoj izdelujemo vse tipe kuhinj. Odprte kuhinje, kotne kuhinje, zidane kuhinje, kuhinje iz masivnega lesa in ostalih lesnih materialov. Odprte kuhinje so aktualne predvsem v novejših moderno zgrajenih stanovanjskih objektih pri katerih je značilno, da se preliva s prostorom dnevne sobe. Pri odprti kuhinji je namen spremljanja prostora zdraven nje, kakor nje same, kjer se na takšen način prostora povežeta med seboj. Tako lahko naprimer spremljate otroško igro v dnevni sobi ali spremljate kakšen TV kanal.
Kotne kuhinje se najbolj uporabljajo, saj se v vsakem prostoru kjer naj bi bila kuhinja znajde vsaj en kot ali več. Ker si večina ljudi želi prostor čim bolje izkoristiti se zato ponavadi odločajo za kotne kuhinje. Kotne kuhinje so lahko bolj klasične ali modernejših izvedb. V teh kuhinjah se ponavadi znajde veliko različnih dimenzij predalov kar omogoča urejeno delovno kuhinjsko površino.
Zidane kuhinje so v resnici delane podobno kakor ostale kuhinje, kjer pa se v detajlih in vidnosti površin razlikuje v materialu obloge kar ji daje poseben izgled. te obloge so lahko opečnate, keramične, kamnite, lahko pa se oblaga tudi z drugimi materiali. Zidane kuhinje so idealne za podeželje ali vzbujanje domačnosti in tradicionalnosti vašega doma.
Dnevne sobe;
V mizarstvu Šuligoj vam po naročilu izdelamo tudi dnevno sobo ali posebej regale, omare, tv omarice, stenske omarice, kotne regale, skratka vse tipe in vrste moderno in sodobno opremljenih dnevnih sob. Prav tako si lahko izbirate med najrazličnejšimi vrstami lesnih materialov in tudi po barvnih shemah.